sionkerk logoSIONkerkgemeente

Kerkbodeberichten 6 juli

Belijdenisdienst 8 juli

Op 8 juli in de ochtenddienst is er een aangepaste dienst in de Sionkerk. In deze dienst zal D.S. belijdenis doen van haar geloof in Jezus. Na deze dienst willen we als gemeente samen koffiedrinken, elkaar ontmoeten en het gesprek aangaan over de preek. Hartelijk welkom.

Vakantietijd & pastoraat

Nog een week en dan beginnen de schoolvakanties. Ook onze wijkpredikant is vanaf 9 juli een aantal weken op vakantie. Als er in deze periode zorgen zijn, of u berichten van zorg en vreugde wilt delen met de gemeente, dan kunt u contact opnemen met ouderling Smidt (Slijpkruikweg 28) of een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ook de kopij voor de volgende kerkbode kan naar broeder Smidt. Allen een goede vakantietijd toegewenst.

Kinderoppas

Voor de oppas tijdens de kerkdiensten zijn we nog altijd op zoek naar nieuwe oppassers. Ben je 12 jaar of ouder en wil je graag meehelpen, mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

VakantieBijbelFeest 2018

Op 21, 22 en 23 augustus is er alweer het 10e VakantieBijbelFeest rondom de Sionkerk! Het thema voor deze keer is: 'Zoek het uit!'. Actuele ontwikkelingen kunt u volgen op de facebook pagina van het VBF. Wilt u een bijdrage leveren aan het VBF, laat het dan weten via een mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Terugkoppeling beleidsvoornemens

Op de laatste kerkenraadsvergadering voor de zomer heeft de kerkenraad de feedback vanuit de wijkavond (van 23 mei) besproken, en zijn de verschillende beleidsvoonemens (zie beleidsplan 2016) omgezet in besluiten. Op zondag 15 mei zullen deze via een nieuwsbrief worden toegelicht en uitgedeeld aan de gemeente.

Naar de kerk? Beter op de fiets!

De werkgroep Duurzaamheid Hervormd Ede roept alle kerkgangers op om op de fiets naar de kerk te komen. Goed voor het milieu, goed voor de buurt en uw gezondheid. Meer informatie vindt u hier.

Herenboeren Ede

Wilt u weten waar uw voedsel vandaan komt en een bijdrage leveren aan een gezonde en duurzaame voedselproductie? Er is een initatief in Ede waarbij 200 huishoudens samen een boederij (willen) starten waar u voor elke dag eten (groenten, fruit, vlees en eieren) kunt halen? Meer informatie kunt u vinden op de website van de Herenboeren Ede.