Wisselexpositie in De Rank

paletVanaf 18 juni 2018 is er weer een nieuwe expositie in De Rank.

De komende tijd zijn er in De Rank schilderijen te zien van dhr Wim de Bruin. Wim de Bruin schildert al 20 jaar. Hij heeft les gehad van mevrouw Boer en onze wijkgenoot Herman Ouboter. En hij volgde 1 jaar een cursus bij Krek. Wim schildert met olieverf, aquarelverf en werkt de laatste tijd vaak met acryl. Hij maakt landschappen, maar schildert ook graag planten en dieren. Tegenwoordig gaat hij elke week een morgen naar de Meerpaal om daar met anderen zijn hobby uit te oefenen.

In de vitrinekast zijn werken van Dorenda Busch uitgestald. Dorenda maakt met allerlei materialen kunstig opgebouwde drie dimensionale creaties. Dat kunnen vazen, figuren of abstracte voorwerpen zijn.

Van harte uitgenodigd om de expositie in De Rank te gaan bekijken! Ook u/jij kunt meedoen aan een expositie. Voor informatie en opgave kunt u zich wenden tot Jacomien Wijnbergen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0318-619039. De commissie laat zich nog altijd graag verrassen.

Wil van den Bos, Leny Modderkolk, Arja Steennis en Jacomien Wijnbergen