Logo groot

De Ark - Nieuws

Opgeven Gemeentedag 2018

Geef je hier op voor de gemeentedag!

Het middagprogramma begint om 14:00, de inloop is vanaf 13:00.
De BBQ begint om 17:30, de inloop is vanaf 16:45.
Om 20:00 uur is alles afgelopen.

Opgeven gemeentedag

Jongerenreis Cristesti-Ede

reis Cristesti Ede 2018

Jongeren uit Cristesti komen naar Ede

Van zaterdag 18 tot zondag 26 augustus komt er een groep jongeren vanuit onze zustergemeente Cristesti (Roemenië) naar Ede.

Dit wordt mede mogelijk gemaakt door de enthousiastelingen uit de Ark die een nacht zonder dak hebben doorgebracht, door giften van gemeenteleden en een enthousiast team dat alles organiseert. En last but not least natuurlijk de gastgezinnen! Wat moeten we zonder hen?

Het programma ziet er globaal als volgt uit:

jongerenreis cristesti 2018

Wij zien er met z’n allen naar uit! U ook?

Voor meer informatie kunt u terecht bij Margreet Berends.

(06-10601812 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Vakantie Bijbelfeest en Sport+ week

vfb2018Vakantie Bijbel Feest en Sport+ week...Zoek het uit!

 

 

De voorbereidingen zijn alweer in volle gang! Op dinsdag 21, woensdag 22 en donderdag 23 augustus vieren we dit feest. Het thema is: “Zoek het uit!” Het belooft een tof feest te worden dit jaar, zeker als jij van de partij bent! Je bent helemaal welkom vanaf 4 jaar (of als je na de zomervakantie naar groep 1 gaat) t/m 12 jaar (of als je na de zomervakantie naar de eerste klas van het voortgezet onderwijs gaat). We hebben een heel leuk programma en een speciale gast namelijk Theo Tablet, wie hij is en wat hij komt doen blijft natuurlijk nog een verrassing. Dus geef je op voor het vakantiebijbelfeest 2018!!

Dit jaar kun je je voor het eerst digitaal inschrijven voor het vakantiebijbelfeest en voor Sport+ op 21, 22 en 23 augustus.

Let op: Elk kind moet zich afzonderlijk inschrijven.

Inschrijven (elk) kind

Om dit feest in goede banen te leiden zoeken we vrijwiligers!

Dus papa’s, mama’s opa’s, oma’s of andere belangstellenden, wij kunnen een heleboel helpende handen gebruiken. Zowel voor, tijdens als na het feest. Iedereen vanaf 13 jaar is welkom om te helpen. Diploma’s zijn niet nodig. We hebben mensen nodig die kinderen begeleiden, naar ze luisteren en hen een gezellige tijd willen geven, maar ook hele praktische hulp bij de catering is erg nodig. Mede dankzij u/jou kan het Vakantie Bijbel Feest en Sport+ weer een enorm succes worden. U kunt zich digitaal opgeven.

Opgeven vrijwilliger 

Ook is het mogelijk je maatschappelijke stage te lopen tijdens het Vakantie Bijbel Feest en Sport+. Geef dit bij de opmerkingen op het opgaveformulier aan.

Sponsors gezocht

Om de kinderen te voorzien van wat lekkers zoeken we sponsors. Niet in de vorm van geld maar in de vorm van boodschappen. Hierbij kunt u/jij denken aan een fles limonade, een pak koekjes o.i.d. Graag willen wij u vragen hierin te helpen. Hoe? Op zondag 24 juni en zondag 1 juli staan we in de hal met een tafel waarop u briefjes aantreft met de benodigde boodschappen. U bent dan vrij welke boodschappen u wilt aanschaffen voor het Vakantie Bijbel Feest en Sport+. In de hal van de Ark staan kratten waar de boodschappen in mogen worden gezet.

Daarnaast zoeken we knutsel materiaal. Heeft u het volgende in huis of maakt u de komende weken iets leeg wat wij kunnen gebruiken neem het mee naar de Ark.

  • Restjes stof
  • Kurken

Let op! Met lege melkpannen, shampoo flessen e.d zijn we voorzien, waarvoor dank! 

In de hal staan kratten waar u de benodigdheden in kunt leggen.

Namens het VBF en Sport+ team alvast Hartelijk Bedankt!

SAMEN jaarthema 17-18

jaarthema 17 18

     Het jaarthema SAMEN is een prachtig uitgangspunt waarin de (onderlinge) groei van de gemeenschap van gelovigen centraal staat. Groei naar elkaar én naar God.
Horizontaal én verticaal dus.

Die gemeenschap is een bonte verzameling van gelovigen en zoekenden. Veelkleurig.

In het SAMEN zit het AMEN. We zeggen AMEN op het SAMEN optrekken, maar het geeft ook weer dat gebed een leidende/dragende rol speelt.

Voor meer informatie over het thema, handouts bij de kerkdiensten,  data enz. zie onder toerusting.