oudekerkgemeente

Vanuit de Diaconie: hulp gezocht!

Diaconale ondersteuning binnen onze wijkgemeente is niet alleen een taak voor ons als diaconie maar ook voor u als gemeentelid. Gods woord roept ons immers op tot omzien naar de ander. In onze groeiende wijkgemeente neemt ook het diaconale werk toe, vandaar dat wij een dringend beroep op u doen in verband met:

Vervoer kerkgangers
Meerdere gemeenteleden maken dankbaar gebruik van deze mogelijkheid om zo toch een Eredienst mee te kunnen maken. Voor de ochtend zoeken wij nog 2 chauffeurs, voor de avond 6 chauffeurs. Streven is dat u/jij 1x per 4 weken volgens een rooster 1 of 2 personen vervoert.
Voor vragen en/of nadere informatie, neem contact op met Cor van Kessel via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / 06-12588881.

Klus activiteiten
Niet iedereen heeft een sociaal netwerk of het geld om klussen uit te kunnen laten voeren. Voor een concreet project zijn wij op zoek naar vrijwilligers die ervaring hebben met het sausen van wanden en het leggen van laminaat. Dit project zouden wij nog graag dit jaar af willen ronden.
Voor vragen en/of nadere informatie, neem contact op met Arie Stomphorst via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / 06-39189213.
Alvast dank voor uw medewerking.