oudekerkgemeente

24 januari start de Alpha-cursus weer

Vanuit de Oude Kerkgemeente bieden we vanaf woensdag 24 januair 2018 weer de Alpha-cursus aan. Deze cursus (inmiddels goed ingeburgerd en welbekend in ons land) richt zich met tien woensdagavonden (en evenzoveel belangrijke basisonderwerpen van het christelijk geloof) op mensen die:

• pas christen zijn geworden
• het christelijk geloof willen verkennen
• nieuw zijn in de kerk
• de basiselementen van het christelijk geloof nog eens door willen nemen

Er is een kernteam dat alle voorbereidingen doet. Zo zal er bijvoorbeeld een gebedsteam zijn; onmisbaar! Naast het voorbereiden en regelen van een aantal praktische zaken, nemen we vooral ook de tijd voor een goede/gezonde geestelijke voorbereiding. 

Dit werk kan niet zonder een team van vrijwilligers. Zo zijn er mensen nodig die een maaltijd voor de cursisten willen koken, de tafel willen dekken en andere praktische zaken kunnen regelen. Bent u / jij als vrijwilliger, kernteamlid of deelnemer geïnteresseerd in de Alpha-cursus?

Neem dan contact met ons op! Dit kan via e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefoon met Anne van Maanen, Tel. 06-27991957.