kleopaslogo

Kleopasgemeente Nieuws

KleopasO zwDe Kleopasgemeente is een betrokken wijkgemeente die trouw is aan Gods woord, waar Jezus Christus en Zijn verlossingswerk centraal staan en die gemeente wil zijn in deze tijd en wereld.

Kleopas-gemeentedag

HuddleDe Kleopas-gemeentedag is op 16 september 2017. We hebben de kantine (en het terrein) van atletiekvereniging Climax, Sportparkweg 20 tot onze beschikking. Het programma is te omschrijven als actief (voor wie wil), creatief, ruimte voor ontmoeting en samen eten. Voor het begin van de dag houden we rekening met de luchtlanding, we starten vanaf 15.00 uur. De gemeentedag is een onderdeel van het startweekend van het kerkelijk seizoen. Het is ook een goede gelegenheid om elkaar beter te leren kennen, mensen te spreken die je eigenlijk niet echt kent, bij te praten na de vakantieweken en deel te nemen aan een sportief of creatief onderdeel. De afsluiting bestaat uit samen zingen en eten

Het programma:
Tussen 15.00 en 15.30 - inloop. Welkom aan u en aan elkaar!
Van 16.00 tot 17.30 uur - activiteitenronde (keuzes – zie hieronder)
Van 17.00 tot 18.00 uur - ontmoeting en ontspanning –
Van 18.00 – 19.30 uur - samen eten
Waarschijnlijk is de kantine daarna voor de (12+) jeugd nog beschikbaar....

Keuzemenu:
De activiteitenronde omvat een divers aanbod. Climax verzorgt 4 clinics voor ons – waarvan er drie heel geschikt zijn voor niet-ervaren-sportmensen. En er zijn twee meer creatieve activiteiten. De keuzes zijn:

  1. Clinic (speer) werpen. Gericht op 8-12 jaar, niet met echte speren, maar wel de echte technieken en een wedstrijdelement als afsluiting.
  2. Clinic ver- en hoogspringen. Gericht op 12-16 jarigen. Eerst wat techniekjes oefenen en dan een wedstrijdje ver- en/of hoogspringen.
  3. Clinic hardlopen. Gericht op 16 jaar en ouder. Ervaring in hardlopen of wedstrijden is niet nodig. Het gaat om oefeningen en wat trainingen en voor wie wil is de afronding wel een uitdaging!
  4. Clinic bootcamp. Dat is de uitdaging voor mensen, die zich vaker in het zweet lopen en zich nu ook willen laten uitdagen....
  5. Workshop “Creatief met servies” – met servies-spullen iets nieuws (en bruikbaars) maken.
  6. Workshop “Bouw een vogel-voeder-station”. Wij gaan het winterseizoen in, maar met dit station bieden we ook een thuis aan dieren in de tuin of op het balkon.

Naast dit brede aanbod is er natuurlijk ook ruimte om er gewoon bij te zijn en als publiek te fungeren

Opgave:

Vorig jaar was de dag heel goed bezocht en we hopen dat dit jaar iedereen en hopelijk meer dan toen er weer is. Het gaat om een warme start van het winterseizoen beleven. Hieronder kunt u zich opgeven. Deze dag kost natuurlijk wel het nodige. We verwachten per volwassene € 5,00 en per kind € 2,50 bijdrage. Maar de kosten per persoon zijn feitelijk het dubbele, dus als het kan mag u ook de feitelijke kosten overmaken!

Uw bijdrage graag overmaken op de wijkkasrekening: NL06 INGB 0003 4458 37 t.n.v. Kleopasgemeente, Ede.

De gemeentedagcommissie: Birgit-Christa-Dick-Dinette-Gerrit-Hemco-Jan-Marinda

Aanmelden via de website

Koffiedrinken elke donderdag

koffie1In de maand augustus is er elke donderdag van 10:00 tot 11:30 uur koffie drinken in Kerkelijk Centrum Emmaüs.

Iedereen is van harte welkom!

Contactpersoon: Tinus & Nelly Hoogendoorn

Noodoproep KinderKerstMusical 2017

2017KinderKerstMusicalEen Kerstmusical voor de kinderen is reeds in de maak, een datum is bekend (2 voorstellingen op D.V. zaterdag 23 december a.s.), de bestelling voor teksten en liedjes is geplaatst en waarschijnlijk is er ruimschoots creatief talent.

Maar met name organisatorisch talent is dringend gezocht. Anders kan de musical niet doorgaan!

Wil je meewerken aan de musical in de functie van: Algemeen organisator | Kostuumontwerpers | Muzikaal talent | Decorbouwers | Cateraars.

Meld je dan aan, graag vóór de zomervakantie, bij Dineke van den Houten, e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Moment van gebed

gebed

Ook in 2016 en 2017 bidden we weer met elkaar voor de eredienst, de kerkenraad, zieken, specifieke activiteiten in onze wijk en andere ingebrachte gebedspunten. Op woensdag vanaf 19.00 tot 19.45. Klik op Lees meer... voor de agenda.

Lees meer