Bethelkerkgemeente Ede

Cluster-indeling

Cluster - indeling

De wijkgemeente is verdeeld in clusters. Een cluster bestaat uit een aantal straten, waarbij de leden uit die straten onder dezelfde clusterouderling vallen. Deze ouderlingen  leggen (samen met een bezoekteam) huisbezoeken af bij gemeenteleden binnen het cluster. Het streven is om elk gemeentelid eens in de twee à drie jaar te bezoeken. Elk cluster heeft een ouderling, bezoekbroeders, of -zusters en een diaken. U vindt de indeling van de straten per cluster in de bijlage onderaan de tekst.

Cluster 1 dhr Herman van de Kamp   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Cluster 2 dhr Jaap Kievit Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Cluster 3 dhr Leindert Vogel Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Cluster 4 dhr Jaap Groeneveld Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Cluster 5 dhr Gilbert van Veldhuizen (interim)  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Cluster 6 dhr Jan Visser Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Ouderencluster Ad Griffioen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Ouderenbezoekwerk Marianne Klaver Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Cluster

Sectie   Ouderling   Diaken
1 1 (geperforeerden) J. van Schaik   G. Peelen
1 7   J. Klaver   G. Peelen
2 2   C. den Ouden   G. Nooteboom
2 6   M. Donkelaar   G. Nooteboom
3 3   H. van de Kamp   A. Jochemsen
3 10 (geperforeerden) L. Vogel   A. Jochemsen
4 4 (Nieuwbouw oost) J. Kieviet   R. Welgraven
4 8   J. Groeneveld   R. Welgraven
5 5   G. Remmelink   J. Gijbertsen
5 9   J. Hagenbeek   J. Gijbertsen