Bethelkerkgemeente Ede

Contactpagina

Contactpagina

BETHELKERK Locatie Bethelkerk
Jan Th. Tooroplaan 133, Ede
tel: 0318-633113
facebook
 
 
     
Beheerder: Dhr. Co Gijsbertsen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  tel: 06-10710920  
     
Koster: Dhr. Geurt Peelen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  Dhr. Dick van de Weerd Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
     
Predikant: vacant Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
     
     
     
     
Kerkelijk werker: vacant Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
     
Scriba: Dhr. Kees den Ouden Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  Leo Gestelstraat 11  
  6717 RH Ede  
  0318 631598  
     
Voorzitter kerkenraad: Dhr. Jan Klaver Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
     
Penningmeester wijkkas: Dhr. Eric van den Hul  Giften:
     IBAN NLFVLB0227152425
     t.n.v. Wijkkas Bethelkerkgemeente
     
Kopij Bethelmail   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
     
Kopij Edese Kerkbode   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
     
Vervoer kerkgangers:   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
                                                         
Website redactie Arjan en Geralda van de Hoeve Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Webmaster Nico van der Neut