Bethelkerkgemeente Ede

Bethelkerk

Afscheid

Logo Mijn Bethelkerk 2DV woensdag 23 augustus vindt er een vesper (korte avonddienst) en receptie plaats ter gelegenheid van het afscheid van ds. van Meijeren als predikant van de Bethelkerk.

Na ruim zeven jaar is het tijd voor een nieuwe stap en vervolgt ds. van Meijeren zijn reis bij de IZB. Wij nodigen u van harte uit om ook aanwezig te zijn bij de vesper en de receptie.

Wij ontvangen u graag in de Bethelkerk te Ede vanaf 19.30 uur. Het Vesper begint om 20.00 uur.

De Kerkdienst

Logo Mijn Bethelkerk 2Elke zondag zijn er kerkdiensten in de Bethelkerk. Wij komen samen om onze drie-enige God: Vader, Zoon en Heilige Geest te eren in gebed, Woord en zang.
  • De ochtenddienst is om 9.30 uur
  • De middagdienst is om 17.00 uur

Lees meer

Geloven op Gezag

geloven op gezagIn het komend seizoen wordt in de leeskring theologie het boek ‘Geloven op gezag’ besproken. De auteur van dit boek is dr. E. Bouter, predikant in de Hervormde gemeente Amerongen-Overberg.

lees meer

Gemeentedag 2017

Logo Mijn Bethelkerk 2De Gemeentedag-commissie is alweer druk met het organiseren van de eerstvolgende gemeentedag. Als datum is 16 september 2017 aangewezen. Zet deze datum dus alvast in je agenda, smartphone of welke externe ondersteuner dan ook! Meer informatie volgt. De activiteiten starten i.i.g. om 14.00 uur en we ronden om 20.00 uur af!