Bethelkerkgemeente Ede

Bethelkerk

Seniorenmiddag - 28 maart

20180313SeniorenmiddagOp woensdagmiddag 28 maart zal er weer een seniorenmiddag gehouden worden in de grote zaal van de Bethelkerk (15.00 uur – 18.30 uur). Ds. J.E. de Groot verzorgt de overdenking die deze middag in het teken van Pasen zal staan.

Na het nuttigen van koffie/thee met wat lekkers gaan we ons bezighouden met een prachtige quiz. We zullen in verschillende teams strijden. Dit is een mooie gelegenheid om uw kennis te testen. Na deze spannende activiteit zullen we samen een heerlijke broodmaaltijd gebruiken.

Alle senioren uit Ede-Zuid, de Rietkampen en andere ‘streken’ zijn van harte welkom! Voor vervoer kunt u contact opnemen met dhr. A. Jochemsen, tel. 0318-417908.

Lijdenstijd

kneel at the crossHier zijn wij, Heer, een afgeweken schare,
wij, die zo zorgeloos, zo ontrouw waren.
Verander ons en reinig onze harten,
o Man van smarten!

Gez 180:7

De Kerkdienst

Logo Mijn Bethelkerk 2Elke zondag zijn er kerkdiensten in de Bethelkerk. Wij komen samen om onze drie-enige God: Vader, Zoon en Heilige Geest te eren in gebed, Woord en zang.
  • De ochtenddienst is om 9.30 uur
  • De middagdienst is om 17.00 uur

Lees meer

Stille Week

3kruisenTraditiegetrouw wordt er in de Stille Week weer ruimte gecreëerd voor een moment van bezinning op het lijden en sterven van onze Here Jezus Christus.

Op dinsdag 27 maart en woensdag 28 maart hopen we u om 19.30 uur te ontmoeten in de Bethelkerk. In Schriftlezing, lied, gebed en orgelspel staan we stil bij de gang van de Messias naar Golgotha.

Ook wordt u uitgenodigd voor de kerkdiensten op de avond van de Witte Donderdag in Kerkelijk Centrum Emmaüs en de avond van de Goede Vrijdag in de Bethelkerk.

Ds. Beekman

De kerkenraad van de Bethelkerkgemeente en de Algemene Kerkenraad delen u met grote dankbaarheid mee dat ds. Beekman uit Noorden het uitgebrachte beroep naar onze wijkgemeente heeft aangenomen.

De bevestigingsdienst zal plaatsvinden op D.V. 29 april om 9.30 uur. De intrededienst zal om 14.30 uur zijn.